Coràge

Blogg

Oppdateringer og Nyheter

Årets julebok

Ja, du vil faktisk få en rekke aha-opplevelser og ny innsikt, som vil styrke dine samtaleferdigheter!

Bedriftsledere har gjort det. Kjøpt boken til alle ansatte. Den har også blitt en populær fødselsdagspresang. Nå anbefaler vi boken varmt til deg og ditt nettverk. La boka bli en "snakkis" på julebordet.

Advokat Cato Schiøtz sier følgende om boken: "Denne bokens sterke side er at den er praktisk og jordnær - den er kort og godt et verktøy som bevisstgjør og inspirerer leseren til å arbeide med problemer som er en uunngåelig og viktig del av vårt yrkesliv og privatliv."

Vi tar gjerne også med utenriksminister John F. Kerrys anbefaling:"En uvurderlig kilde ... fylt med enkle redskaper og løsninger for å forbedre kommunikasjonsferdighetene." 

Kollega Kjersti Steinskog i Business Inspirator og jeg har sammen introdusert bokens temaer og tilhørende øvelser i utvikling av lederteam, i krevende problem- og konfliktløsningssamtaler, og i styrking av enkeltindividers dialogferdigheter. Effekten av øvelser og ny innsikt har forundret og forbløffet. Nå er det kanskje din tur!

Påtrykk forlag tilbyr rabatt ved kjøp av flere bøker. Normalpris er kr 280. Ved kjøp av minimum 10 bøker er prisen kr 250, og ved minimum 20 bøker kr 225. Du henvender deg til www.paatrykk.no, og oppgir "kodeord" JULEGAVE2016, eller svarer på denne mailen til post@paatrykk.no. Du kan også kjøpe boken direkte hos meg i Coràge (konrad@corage.no).

DA gjenstår det bare å ønske deg en god adventstid og en riktig god jul!

Vennlig hilsen
Konrad Magnus

 
 

Boken er utgitt på flere språk

Fagmiljøer i en rekke land har plukket opp boken, som henter internasjonal anerkjennelse. Ledende pedagoger og organisasjonspsykologer står bak det teoretiske rammeverket som boken er tuftet på. Det er solid!

08b6c4bf-0a19-438b-9ea5-f585f97b58d8.jpg
 
Jon Tonning