Coràge

Blogg

Oppdateringer og Nyheter

Konrads boklansering: "Hør hva jeg sier!"

Ny bok: "Hør hva jeg sier!"

Aha-opplevelser om effekten av egen og andres kommunikasjon

Hvorfor skjærer samtaler seg?Hvorfor flyter samtaler godt? Hvorfor skjærer det seg med samme person hele tiden? Hvorfor får jeg gjennomslag hos noen, mens andre personer er innmari vanskelig å få med på noe som helst? 

Boken jeg har oversatt til norsk nærmer seg utgivelse. Den har tittelen "Hør hva jeg sier!", og er like aktuell i styrerommet som på soverommet. Undertittelen er "Hvordan gjenkjenne og håndtere de seks mest ødeleggende kommunikasjonsmønstrene.  Den vil gi deg masse ny innsikt om hvorfor samtaler skjærer seg, og hvordan de kan flyte godt, med dertil ønsket effekt. Dette er den ene boken jeg skulle ønske jeg hadde kommet over tidlig i livet. Som konsulent nå bruker jeg den hver dag. I alle oppdrag er bestillingen: "Vi må bli bedre på kommunikasjon".

Boken er bygget på solid forskning. Du blir bevisst på ulike støykilder som reduserer overføring av informasjon fra avsender til mottaker. Du vil garantert få en rekke aha-opplevelser om hvordan du kan bedre egen kommunikasjon, og lettere oppnå det du ønsker. Med trening vil du også kunne bli en god kommunikasjonsveileder for andre. Boken er spekket med øvelser.

 

Frem til boklansering senere i høst vil jeg i kommende nyhetsbrev gi smakebiter fra innholdet. Du vil få høre mer om hvor viktig tonefall er for en samtale. Du vil lære om tre vanlige støykilder, som hindrer effektiv utveksling av informasjon. Tenk deg at informasjon er energien som driver en virksomhet fremover, og at støy utgjør energi på avveier. Lær om rød, gul og grønn kommunikasjon.

 
Jon Tonning